27 Mart 2008 Perşembe

Son Dakika!

8. haftadan en yeni ve net fotoğraf ! Yoğun istek üzerine baloncuk eklendi.

- Gelgin: Gel bakalım Absolutum.
- Absolut: :)
- Quixotic: Uykum var.
- Halp: Efendi çoban diyorum.

11 yorum:

gusto dedi ki...

Netliğine lafım yok, ancak bu pozdan sonra da çeşitli pozlar verildiğine göre, nasıl olabiliyor da buna 'en yeni' diyebiliyorsunuz!

gusto dedi ki...

Geçtiğimiz haftalarda Edi'nin konuşma balonlu ve yorumlu resim çalışması oldukça ilgi çekmişti, devamını bekliyoruz. Hazır yeni karakterler de katılmışken :)

abSoLuT dedi ki...

Zaten çizgiroman tadında bir müdürlüğümüz var.. Balonlu çalışmayı destekliyorum. Geçen seferkinde resimlerde olmadığım için ancak balonlarımla katılabilmiştim hikayeye..

edi dedi ki...

Balonlu yorumlu resim çalışmaları ben de seviyorum ama ne yazıkki son fotoğraflarda böyle bir akış yakalayamadım. Sonraki organizasyonlarda balona yönelik kareler yakalamayı umuyorum. Bu çalışmayı siz, admin olmayan diğer üye arkadaşlar da çekilen fotoğraflarla yapabilirsiniz. Ben yayınlarım.

gusto dedi ki...

Hayret yaa, yanılmıyorsam ikinci kez oldu, abSoLuT benimle aynı fikirde!
Evet kendisi bu balon işine çok meraklı buraya bakınız.

abSoLuT dedi ki...

Bugün Efendi Çoban yolunda zavallı Durucuğun balonunu kafasına vura vura eğlenen ben miydim gusto efendi? Burada bazı olayları deşifre etmeyelim... Ama laf aramızda "gülen inek"li balon da fena değildi :)

gusto dedi ki...

Arkadaş bu hazır cevaplılığa ben şapka çıkartırım, kurgulasan ancak bu kadar olur, yani en yeni ve net resimden, gülen inekli balona!Vallahi pes. Yoksa kurguladık mı?

Not: Çıkartacağım şapka da şudur orignal from Bay Şapkacı(C)

abSoLuT dedi ki...

Sevgili Gusto, Allah seni inandırsın şapkaya sen vermesen ben verecektim referansı :)
Bu arada Efendi Çoban yolu demişken sevgili Halp'ın midelerimize yaşattığı lezzet şölenine de değinmeden geçmemek lazım. Her ne kadar başlarda şiş sayısı konusunda bir limit varmış gibi görünse de sanırım herkes yiyebileceği kadar yedi.. Herkes çay içmeye başlamışken Fkrt'nin hala şiş sıyırıyor olması da gözlerden kaçmadı bu da bilinsin...

abSoLuT dedi ki...

Sevgili Edi, bir sonraki organizasyonda fotoğraf makinası getirip bahsettiğin "akış"ı yakalayacak fotoğraflar çekebilirsen hep beraber bir çizgiroman oluşturabiliriz.. Bu görevi sana veriyorum zira biz o esnada yemekle meşgul olacağız..

gelgin dedi ki...

Şu eFendi Çoban işi çok iyiydi. halp e şükranlarımızı bir FENERBAHÇELİ olarak bizzat ben sunuyorum. Bu arada gusto nun söylediği "en yeni" lafı için, yazılımcıların en dinamik lafı "yeni" dir. Çünkü eskisinden daha yeni anlamına gelir. :) Ya bu balon sorusu iyidi ama bir de su kaplarını doldurma soruları olurdu aklıma şimdi o geldi..

edi dedi ki...

absolut unutmazsam güzel fikir. her ne kadar fotolarda yer almamaya çalışsam da balonları sevdigim için bazılarında yer almak isterim..