11 Şubat 2008 Pazartesi

Ekmek Kadayıfı Hatırası!

9 yorum:

gusto dedi ki...

Ne kadayıfmış arkadaş!

halp dedi ki...

Keserken bahşiş verseydiniz bari, yerken iyi :)

abSoLuT dedi ki...

İyi de, sevgili halp, senin de "Bıçak kesmiyor be aaabi" demen gerekiyordu.

gusto dedi ki...

Bu yemek enstantanelerinin yanına egsersiz yaparken çekilmiş fotoğraflarımızı koymadığımız sürece enine büyümeye devam edeceğiz anlaşılan.Kimse de uyarmadı ki baş dik, omuzlar geride göbek ilerde diye..En iyisi en soldaki arkadaşın yaptığı gibi önden fotoğraf vermek. Yoksa bu yemek organizasyonlarının ilk günlerinde bu gidiş iyi bir gidiş değil.

abSoLuT dedi ki...

Yemek organizasyonlarındaki resim çekme mevzusunu gelenekselleştirelim bence.. Böylece ab-shaper reklamlarında olduğu gibi önce/sonra resimleriyle göbeklerin gidişatını izleyebilir ve gerektiği yerde bu gidişe dur diyebiliriz.

Benim asıl merak ettiğim şey şu: Cenap Bey bugün Bağdat tatlısına gösterdiği direnci devam ettirip Göktan'ın (olası) lahmacunlarına hayır diyebilecek mi? Şimdiden acıktım.

gelgin dedi ki...

Bu hafta sıramı savarım diyet yapalım hesabı, iyi bir hesap değil önümüzdeki hafta inşallah diyete başlarız. Bu arada kadayıfın altı da üstüde iyi kızarmıştı.. Yapanın eline sağlık...

edi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gusto dedi ki...

Bu fotoğrafla ilgili gözlerden kaçmaması gereken bir gerçek de, sevgili blog adminimizin kendini saklama eğilimi. Ya da bu, tatlıya olan bir tepki miydi, ve hatta -daha da ileri gidiyorum- acaba o an starbucksdan alınan bir çizkek kesiliyor olsaydı, yine o karede yer almayacak mıydı? İşte bu resmin bana düşündürdükleri...

edi dedi ki...

Hem yorum yapmam konusunda bir mahalle baskısı var hem de fotoğrafta görünmek istemeyişimle ilgili yanlış tahminler var. Fotoğrafta görünmek istemememin nedeni sadece fotoğrafta görünmek istememem. Bu açıklamamın açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Konunun kadayıfla ya da çizkek (this is a cheesecake (peynirli kek) ) le ilgisi yoktur.