13 Şubat 2008 Çarşamba

Yemek Organizasyonu, 2. Hafta - 2




Yemek Organizasyonu, 2. Hafta



Peynirli poğaça, merkezi kakaolu kek.
Sevgili Ömer'in yüzündeki ifade işini layıkıyla yapmış olmanın verdiği mutluluktan mıdır?

super lezzetli poğaça :)

daha kimse tadına bakmadan tüm haklarımı yiyip bitirdiğim poğaçanın çook lezzetli olduğunu, eğer yemek için daha fazla beklerseniz, 5-6 yıllır yemediğim beyaz peynir ihtiyaçımın tamamını bu poğaçalardan karşılayacağımı bildiririm. Size bir saat süre tanıyorum :) :) :)

Gaye'nin ellerine sağlık, bir anne eli değdiği belli vallahi :)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Görmek istediğim bir filmi sizlerle paylaşmak istedim. Sweeney Todd. Yönetmen Tim Burton, Charlie'nin Çukulata Fabrikası ve Big Fish filmlerinin yönetmeni. Bu cuma Ankara'da vizyona giriyor. Film, ünlü bir Broadway müzikalinin sinemaya uyarlanması. Müzikal, gerilim diye geçiyor. Bilgiler şurada.

Sinemalar.com sinema sitesini de ayrıca kutluyorum. Her ne kadar kalabalık arayüzleri sevmesem de, şimdilik aradığım herşeye kolaylıkla ulaşabildim. Her film için imdb ye link bile vermişler.

Başlık

Başlığımız blog içeriğinin yanında çok resmi kaldığı için değişiklik önerilerinizi bekliyorum. Şimdilik "Kısa Bir Mola" olarak değiştirdim. Fakat kitkat reklamını hatırlattığı için eleştiri aldı. :)
Evet ne olsun başlığımız?

RESİMLERİMİZ


çok yoğun bir çalışma


çok yoğun bir düşünce

Balonlar


Size bir soru... Eylemsizliği hepimiz biliyoruz. En basit örneği bir araçta giderken ani fren yapıldığında öne doğru hareket etmemiz. Resimdeki ne olduğu belirsiz araç ok yönünde hareket ediyor. Kırmızı balon helyum (uçan balon), mavi balon ise hava dolu ve görüldüğü gibi tabanve tavana iple bağlanmışlar. Polemik konusu şu: Şoför ani fren yaparsa balonlar hangi yönde hareket eder? Bilim ve sezgileriniz ışığında değerlendiriniz.